Demo organizaci nejde upravovat

Demo SK

  IČO: 2222

0 hodnocení
Přejít na hodnocení
Aktualizováno: 31.08.2018 10:42

Základní informace

VRK plus s.r.o.

Společnost VRK plus s.r.o. zahájila svoji činnost v roce 1993. Orientuje se především na tvorbu vlastních informačních systémů a počítačových aplikací určených převážně pro vzdělávací instituce, sportovní kluby či asociace. Vytváříme pro naše zákazníky také internetové stránky. Prostřednictvím vlastních lektorů zajišťujeme vzdělávání všech našich produktů stejně tak jako základních počítačových programů třetích stran. 

Stěžejní aktivity společnosti

Vývoj software

Návrh informačních systémů probíhá na základě vlastní osvědčené metodiky založené na Rational Unified Process. Při vývoji využíváme technologie, které umožňují provozování našich produktů na různých platformách (Windows, Linux) a zaručujících jejich snadnou rozšiřitelnost. 

Internetové aplikace

Internetové aplikace se staly standardním rozhraním informačních systémů na intranetu i internetu. Dodáváme na klíč standardní webové prezentace od jednoduchých stránek po systémy napojené na vnitřní systém firmy (eshopy, prezentace vzdělávacích programů, řízení golfových turnajů).

Vzdělávání

Základem naší nabídky jsou kurzy k využívání vlastních softwarových produktů. Další kurzy připravíme na základě konkrétního požadavku zákazníka. Jsme školícím střediskem s akreditací MŠMT. Využíváme moderní technologie vzdělávání jako jsou webináře nebo e-learningové kurzy.

Kontakty

Telefon
596 717 978
E-mail
WWW

Sídlo

Františka Lýska  1605 ⁄ 3
70030 Ostrava  –   Bělský Les
Moravskoslezský kraj
Česká republika

GPS: 49,78320°, 18,25205°

Pořádané události

Tato organizace nepořádá žádné události.

Poslední komentáře

Zatím nebyl vložen žádný komentář.
Podrobnosti