Dům dětí a mládeže, Kutná Hora, Kremnická 32

  IČO: 00066257

0 hodnocení
Přejít na hodnocení
Aktualizováno: 08.02.2018 08:49

Základní informace

Dům dětí a mládeže v Kutné Hoře je státní školské zařízení s právní subjektivitou. Cílem našeho zařízení je organizování aktivní činnosti a odpočinku dětem, mládeži a ostatním zájemcům se zaměřením na rozvoj jejich zájmů, schopností a dovedností. 
 

Příležitostné činnosti
plánujeme pro širokou veřejnost v průběhu celého roku a to formou soutěží, kurzů, zájezdů, výletů, divadelních představení, výstav a přednášek.

Spontánní činnosti
probíhají ve volných pracovnách od pondělí do pátku a mohou se jich zúčastnit všichni z řad dětí a mládeže, kteří nechtějí pravidelně docházet do zájmového kroužku. Nabídka tenisových stolů, kulečníku, šipek, stolových her, čítárny atd. je doplněna o nabídku na zahradě areálu DDM. Zde je koš na košíkovou, tenisový stůl ale hlavně dětské dopravní hřiště. To je dějištěm okresní dopravní soutěže škol a celoročně slouží rodičům s dětmi k nácviku jízdy na kolech, koloběžkách, kolečkových bruslích apod.  

Táborová činnost
Tábory pro širokou veřejnost zajišťuje DDM hlavně o letních a jarních prázdninách. Dále zajišťuje krátkodobé víkendové akce a odborná soustředění pro účastníky pravidelných činností.

Kontakty

Sídlo

Kremnická  32 ⁄ 8
28401 Kutná Hora  –   Žižkov
Kutná Hora
Středočeský kraj
Česká republika

GPS: 0,00000°, 0,00000°

Pořádané události

Tato organizace nepořádá žádné události.

Poslední komentáře

Zatím nebyl vložen žádný komentář.
Podrobnosti