Wachumba

  IČO: 45284601

0 hodnocení
Přejít na hodnocení
Aktualizováno: 11.01.2018 14:03

Základní informace

Unity, Respect, Wachumba...

Vitaj a poď s nami objavovať svet Wachumby!

Wachumba je tu pre všetkých mladých ľudí, ktorých spája hlad po poznaní, túžba žiť naplno a neustále objavovať svet okolo seba. Vo Wachumbe meníme detskú zvedavosť a chuť všetko skúsiť na hry a zábavu, neopakovateľné zážitky, nové skúsenosti a dospievanie, na spoznávanie seba samého – rozširovanie svojich horizontov.

Vo Wachumbe už roky môžu nové dobrodružstvá zažiť 5-roční Wačumbáčikovia i 17-roční mladí ľudia. Každý rok sa do Wachumby vracajú, s Wachumbou vyrastajú a dospievajú, z Wachumby vystupujú do reálneho sveta dospelých, pripravení na ďalšie výzvy. Mnohí z nich sa k nám neskôr vracajú ako animátori a inštruktori, ktorí presne vedia, čo žiť Wachumbou znamená.

A to je to, čo robí Wachumbu výnimočnou! Tá jednoduchá a pritom silná myšlienka, že žiť treba naplno, mladosť užívať vo veľkom a všetko nové je len ďalšia výzva, pred ktorou netreba uhnúť. Aj preto nie je výnimkou, že vo Wachumbe nájdete deti, ktoré s ňou trávia celé svoje detstvo, od 5 rokov až po prah dospelosti, aby sa neskôr mohli vrátiť ako tí najlepší animátori a uzavrieť tak „Circle of life with Wachumba“.

Kontakty

Sídlo

P. Mudroňa  1
03601 Martin
Martin
Žilinský
Slovensko

GPS: 0,00000°, 0,00000°

Pořádané události

Tato organizace nepořádá žádné události.

Poslední komentáře

Zatím nebyl vložen žádný komentář.
Podrobnosti