NATABOR, z.s.

  IČO: 27029051

0 hodnocení
Přejít na hodnocení
Aktualizováno: 12.01.2018 12:19

Základní informace

Sdružení pro děti a mládež NATABOR (dále jen NATABOR) je dobrovolným a nezávislým sdružením založeným ve smyslu ustanovení zákona č. 83/1990 Sb. ve znění později přijatých změn a doplňků. Sdružuje občany ČR, kteří dobrovolně respektují základní principy poslání a činnosti NATABOR a plní členské povinnosti stanovené těmito Stanovami a dalšími vnitřními předpisy.

Posláním NATABOR je podporovat vývoj dětí a mládeže v samostatné osobnosti, umožnit mladým lidem vhodné využití volného času a prostor k uskutečňování vlastních programů; vést mladé lidi k sociálnímu jednání, osobní zodpovědnosti za život a zdraví své i ostatních.
Úkoly NATABOR jsou realizovat vlastní programy pro děti a mládež; vytvářet podmínky pro výchovu a vzdělávání dětí a mládeže; pořádat akce v době školních prázdnin, jejichž cílem je posílit zdraví a zvýšit tělesnou zdatnost dětí; nabízet aktivity pro účelné využívání volného času dětí a mládeže; při naplňování cílů spolupracovat s dalšími organizacemi v ČR i zahraničí; vytvářet podmínky pro činnost vedoucích dětských kolektivů pracujících v rámci NATABOR a zabezpečovat jejich vzdělávání.

Provozuje oddíly mimoškolních aktivit. Pořádá dětské tábory v době školních prázdnin, víkendové a další akce pro děti.

Kontakty

Telefon
566466292
E-mail
WWW

Sídlo

Uhelná Příbram  132
58245 Uhelná Příbram
Havlíčkův Brod
Vysočina
Česká republika

GPS: 49,76636°, 15,58654°

Pořádané události

Kurz ZDRAVOTNÍK ZOTAVOVACÍCH AKCÍ - Praha

Určeno zájemcům o práci zdravotníka na táborech, školách v přírodě, lyžařských kurzech a dalších podobných akcích. Absolvent kurzu se...
SO, 10.–18. 3. 2018
Praha 9
1 750 Kč

Poslední komentáře

Zatím nebyl vložen žádný komentář.
Podrobnosti