Taneční škola Chlopčík s.r.o.

  IČO: 04778731,  DIČ: CZ04778731

0 hodnocení
Přejít na hodnocení
Aktualizováno: 12.11.2020 10:50

Základní informace

Taneční škola Chlopčík = Tanec a zábava

V taneční škole jsme úspěšně naučili tančit přes 35 000 absolventů.

Profesionální taneční škola

Taneční škola Chlopčík staví svou činnost na maximální profesionalitě, přátelském a kamarádském přístupu tanečních mistrů. Samozřejmostí a také podstatným faktem je, že Zdeněk a Brigita Chlopčíkovi jsou skutečně jedinými lektory, s kterými se v lekcích potkáte. Za dvacet sedm let působení taneční školy přitom nevynechal taneční mistr Zdeněk Chlopčík jedinou lekci. 

Tisíce absolventů

Od zahájení činnosti naší taneční školy  v roce 1990 absolvovalo základní taneční kurzy k letošnímu roku více než 17000 studentů. Z těchto absolventů ještě více jak 3300 jich navštěvovalo pokračovací taneční.

Stovky manželských a přátelských párů

Od roku 1996 pořádáme také pravidelně taneční pro manželské a přátelské páry. Nejprve to byly jen základní kurzy a od roku 1999 i kurzy pro pokročilé. Ve všech nabízených kurzech se k dnešnímu datu vystřídalo  přes 3700 párů. V současné době máme šest různých výkonostních úrovní kurzů.

Evidence účastníků a platby

Pro zpracování plateb a evidenci účastníků tanečních kurzů využíváme služeb portálu pohodlne.info. 

Při platbě kurzovného vám bude bude nabídnuta online platba prostřednictvím portálu pohodlne.info.

Online platby pro nás zajišťuje platební brána ComGate. Poskytovatel služby, společnost ComGate Payments, a.s., je licencovaná Platební instituce působící pod dohledem České národní banky. Platby probíhající skrze platební bránu jsou plně zabezpečeny a veškeré informace jsou šifrovány.Po kliknutí na tlačítko zaplatit se Vám zobrazí rekapitulace platby a následně budete přesměrování do zabezpečného prostředí platební brány Comgate.

Platba kartou

Nejrychlejší způsob zaplacení online. Do rozhraní platební brány ComGate zadáte číslo karty, datum platnosti a CVC kód – tři čísla, která najdete v podpisovém proužku na zadní straně karty. Vše je zabezpečeno standardem 3D Secure, a tak budete nejspíš požádáni o zadání číselného kódu, který obdržíte SMSkou od své banky.

Platba rychlým bankovním převodem

Okamžitá platba prostřednictvím internetového bankovnictví. Platební brána ComGate vás přesměruje do vašeho internetového bankovnictví, kam se přihlásíte jako obvykle a zde potvrdíte už připravený platební příkaz. 

Po dokončení platby budete přesměrováni zpět do obchodu. Platba je potvrzena okamžitě, budeme bez odkladu pokračovat v realizaci objednávky.

 

Všeobecné obchodní, reklamační a dodatací podmínky

Kontaktní údaje

Ochrana osobních údajů

 

Kontakty

Sídlo

 220
73911 Malenovice  –   Malenovice
Frýdek-Místek
Moravskoslezský kraj
Česká republika

GPS: 49,56932°, 18,40956°

Pořádané události

Poslední komentáře

Zatím nebyl vložen žádný komentář.
Podrobnosti